Traže se volonteri MUP poslao HITAN POZIV svim građanima Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2020, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Traže se volonteri" MUP poslao HITAN POZIV svim građanima Srbije

Uspostavljen jedinstveni kontakt centar za pomoć starim licima na broju 19920

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije pozivaju zainteresovane da im se pridruže u pružanju pomoći starijim sugrađanima od 65 godina i drugim rizičnim grupama stanovništva i budu volonteri.

Vlada Republike Srbije uspostavila je nacionalnu platformu za prijavu volontera putem internet adrese www.budivolonter.gov.rs ili besplatnim pozivom kontakt centra COVID-19 na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broj 19819 u periodu od 8 do 22 časa.

Inače, uspostavljen je i jedinstveni kontakt centar za pomoć starim licima na broju 19920 na koji se mogu obratiti za pomoć po pitanju namirnica, lekova i drugih potrepština i stupiti u kontakt sa gradskim i opštinskim kol centrima, u kojima su angažovani volonteri.

Pozivanje kontakt centra 19920 je besplatno za korisnike svih mreža, bilo da se radi o fiksnim ili mobilnim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.