Izvor: Blic, 06.Sep.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traže se vodoinstalateri za rad na Antarktiku

Naučni centar "Britansko istraživanje Antarktika"objavio je oglas u kome traži vodoinstalatere za rad na najizolovanijem i najhladnijem kontinentu.

U oglasu se navodi da se traže "fizički sposobni i zdravi tehničari za rad u uslovima Antarktika". Dodaje se da bi iskustvo sa radom na sistemima sa centralnim grejanjem predstavljalo "značajnu prednost".

Vodinstalateri će biti zaduženi za snabdevanje vodom naučnih stanica na Antarktiku, a brinuće se i o kanalizaciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gasu i bojlerima na naftu.

Prijava se primaju do sledećeg petka.

Vodoinstalateri koji dobiju posao godišnje će zarađivati 22.340 funti (oko 27.500 evra). Stan i hrana su obezbeđeni.

Naučni centar, koji vrši geološka, ali i istraživanja o okolini i klimatskim promenama, traži i električare.

"Britansko istraživanje Antarktika" na Južnom polu ima tri naučne stanice.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vodoinstalateri na Antarktiku za godišnju platu 27.500 evra!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2008, 03:37

LONDON - Naučni centar "Britansko istraživanje Antarktika"objavio je oglas u kome traži vodoinstalatere za rad na najizolovanijem i najhladnijem kontinentu...U oglasu se navodi da se traže "fizički sposobni i zdravi tehničari za rad u uslovima Antarktika". Dodaje se da bi iskustvo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.