Traže da se Lenjinova ulica preimenuje u „Ulicu žrtava Slobodana Miloševića“

Izvor: Danas, 16.Mar.2018, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traže da se Lenjinova ulica preimenuje u „Ulicu žrtava Slobodana Miloševića“

Požarevački narodni pokret "Otpor" podneo je Skupštini grada Požarevca zahtev kojim od nje traži da se Lenjinova ulica u centru grada preimenuje u "Ulicu žrtava Slobodana Miloševića". Članak Traže da se Lenjinova ulica preimenuje u „Ulicu žrtava Slobodana Miloševića“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Izronili“ podzemni lagumi Golubačkog grada

Izvor: Danas, 17.Mar.2018, 12:45

Pošto je vodostaj Dunava u slivu Dunava nedavno znatno opao kod ulaza u Đerdapsku klisuru, iz podvodnih nivoa izronile su stare, davno zaboravljene podzemne odaje, zapravo lagumi Golubačke tvrđave. Članak „Izronili“ podzemni lagumi Golubačkog grada se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.