Transseksualni model Sofi Visa progovorila o odnosu sa dečkom Dženifer Lopez: Hoće li Kasper posle ovoga uspeti da se opere?

Izvor: Blic, 04.Jun.2014, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transseksualni model Sofi Visa progovorila o odnosu sa dečkom Dženifer Lopez: Hoće li Kasper posle ovoga uspeti da se "opere"?

Sofi Visa tvrdi da je razmenjivala fotografije eksplicitnog sadržaja sa dečkom Dženifer Lopez, igračem Kasperom Smartom.

Dečko jedne od najseksipilnijih žena na svetu nalazi se u središtu seks skandala. On je u roku od nekoliko nedelja optužen da je imao afere sa čak dva transseksualna modela - Kristinom Meri i Sofi Visom.

Sofi je rekla za "Womans Day" da je istina da su se Kasper i ona prvo dopisivali preko društvene mreže Instagram, da bi potom počeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razmenjuju eksplicitne fotografije.

Takođe, Sofi je dodala da je Kasper znao da je je ona transseksualan model i da je nekada bila muškarac.

- Na svaku moju fotografiju stavim haštag u vezi sa mojim polom. U jednom trenutku mi je stigao zahtev od Kaspera - ispričala je Sofi.

Ona je dodala i koja se njena fotografija najviše svidela dečku Dženifer Lopez.

- Rekao je: "Najbolja je ona u kojoj nosiš bikini sa plavim gornjim delom". Onda je ćeleo da vidi još. Pitala sam ga da li želi da vidi moj osmeh, a on je odgovorio: "Haha! Kako da ne" - kazala je ona.

Visa je dodala da je komunikacija sa Kasperom prestala onog trenutka kada mu je poslala fotografiju na kojoj je u potpunosti obnažena.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Transseksualni model progovorila o aferi s dečkom Džej Lo

Izvor: B92, 05.Jun.2014, 10:40

I dok latino diva Dženifer Lopez objavljuje nove pesme i spotove u kojima pokazuje da izgleda bolje nego ikada, njen dugogodišnji dečko Kasper Smart našao se u sred skandala u kojem ga dovede u vezu sa dva transseksualna modela.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.