Transfer stanica u N.Varoši biće završena do kraja godine

Izvor: SandzakPress.net, 07.Jul.2021, 15:57

Transfer stanica u N.Varoši biće završena do kraja godine

Posle zatvaranja nesanitarne deponije „Stanjevine“ u Prijepolju, koju su danas obišle premijerka Ana Brnabić i ministarka zaštite životne sredin Irena Vujović, najavljeno je i zatvaranje iste takve deponije u Priboju na koju se tenutno odlaže otpad iz Prijepolja. Da bi se to dogodilo, potrebno je završiti transfer stanicu u Novoj Varoši, na kojoj su radovi u toku, a završetak je planiran za kraj godine. Kada se transfer stanica „Banjica“ u Novoj Varoši završi, otpad iz ove ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i još tri opštine: Priboja, Prijepolja i Sjenice, će tu biti dopreman gde će se selektovati, a zatim transportovati u Regionalnu deponiju „Duboko“ u Užicu čije proširenje je u toku. Premijerka i ministarka zaštite životne sredine obećale su danas građanima da će nesanitarna deponija u Priboju biti sanirana i revitalizovana i da građani ovog dela Srbije više neće muku mučiti sa otpadom koji je, ne samo problem ovih opština, već sramota čitave Srbije. The post Transfer stanica u N.Varoši biće završena do kraja godine appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Prijepolju, Priboju i Novoj Varoši 20 miliona dinara od države za zaštitu zemljišta

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jul.2021

Ministarka zaštite životne sredine Srbije Irena Vujović potpisala je danas tri ugovora na osnovu kojih će ministarstvo sa 20,2 miliona dinara sufinansirati projekte očuvanja i zaštite zemljišta kao prirodnog resursa u Prijepolju, Priboju i Novoj Varoši.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.