Izvor: Piplmetar.rs, 01.Sep.2023, 03:30

Transfer iz Parova u Zadrugu: Eliti se priključuje opasan igrač, u rijaliti ulazi kao oženjen muškarac

Smatra se da će biti mamac mnogim ženama

Aleksandar Požgaj / Foto: Nikola Tomić


Budući učesnik „Zadruge elite“, Aleksandar Požgaj, ističe da se posle pauze ponovo vraća u rijaliti svet.
Kako kaže, dobio je odličnu ponudu od Pinka.
– Vraćam se u rijaliti. Dobio sam dobru ponudu od televizije „Pink“, a da bih svoj san ostvario, potrebno je da provedem deset meseci u rijalitiju, kako bih skupio novac. Napolju je kriza. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Bolje mi je da uđem u rijaliti, zaradim neki novac, izaći napolje kao čovek i živeti svoj san – rekao je Aleksandar i odgovorio na pitanje da li će pasti u iskušenje da prevari suprugu.
– Nema šanse da ću prevariti suprugu. Imali smo nedavno divno crkveno venčanje. Supruga je trenutno u Kini, nećemo se pozdraviti i žao mi je zbog toga. Obavili smo dublji razgovor, sve sam joj objasnio. Zamolio sam je da ne gleda rijaliti – rekao je budući zadrugar i otkrio kako će se ponašati u rijalitiju.
– Ulazim da budem ono što jesam. Volim da se igram, i što je dobra stvar, preteram sa igrom kada popijem alkohol. Međutim, tamo ga nema i neće biti haosa – istakao je Aleksandar Požgaj za Blic.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.