Tramvaj udario ženu na Voždovcu!

Izvor: Press, 15.Jul.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramvaj udario ženu na Voždovcu!

Žena stara 53 godine bila je svesna i komunikativna, istakli su u toj službi.

Tramvajski saobraćaj u Ulici Vojvode Stepe bio je danas u prekidu zbog saobraćajnog udesa u kojem je lakše povređena jedna osoba. Tramvajski saobraćaj bio je u prekidu od 12.25 do 13.15 časova kada je ponovo uspostavljen, istakli su u toj službi.

Kako je izjavila Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura, Hitnoj pomoći je javljeno da je u Ulici Vojvode Stepe kod crkve ženu kao pešaka udario tramvaj.

Ova žena je nađena u Vitanovačkoj ulici, a postoji sumnja da je, pored hematoma oko oka, zadobila i prelom nosa, dodala je Macura.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramvaj udario ženu u Beogradu

Izvor: RTS, 15.Jul.2013

Žena stara 53 godine povređena kada je u ulici Vojvode Stepe u Beogradu udario tramvaj...U Ulici Vojvode Stepe u Beogradu, nedaleko od crkve danas u 12.40 časova, tramvaj na liniji 10 udario je ženu pešaka koja je potom prevezena u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.