Cilj je odbaciti optužnice protiv Trampa

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 18:49

"Cilj je odbaciti optužnice protiv Trampa"

Advokat bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, Džim Trasti rekao je danas da je fokusiran na odbacivanje nedavne optužnice protiv Trampa.

"Smatram da predlozi za odbacivanje moraju biti prioritet jer 'amputiraju' ovu pravnu grešku u startu", rekao je Trasti za Ej-Bi-Si.

Upitan da kaže šta misli o Trampovom napadu na sudiju Huana Merčana, njegovu porodicu i okružnog tužioca Alvina Braga, što je dovelo do upozorenja Trampu na sudu u utorak da pripazi na svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reči, Trasti je rekao da on lično ne želi da se priključi kritikama.

"Neću previše da brinem, niti mogu da pokušam da kontrolišem političku situaciju u ovom trenutku", dodao je Trasti.

Trampu se sudi u Njujorku zbog optužbi da je preko posrednika davao novac zvezdi filmova za odrasle Stormi Denijels da ne izlazi u javnost pred izbore 2016. godine i govori o njihovom navodnom odnosu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"CILJ JE ODBACITI OPTUŽNICE PROTIV TRAMPA" Oglasio se advokat bivšeg predsednika SAD

Izvor: Blic, 09.Apr.2023

Advokat bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, Džim Trasti rekao je danas da je fokusiran na odbacivanje nedavne optužnice protiv Trampa, a ne na agresivnu retoriku njegovog klijenta o sudiji i tužiocu sa Menhetna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.