Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Avg.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp u centru republikanske debate

Milijarder Donald Tramp, koji prema anketama vodi u trci za republikansku nominaciju za predsedničke izbore u SAD, odbio je da isključi mogućnost da će voditi kampanju kao nezavisan kandidat.

Tramp je sinoć u prvoj republikanskoj debati za predsedničke izbore očekivano bio u centru rasprave koja je pokazala i da milijarder ne namerava da ublaži retoriku.

 Milijarder i TV zvezda je takođe odbacio pitanja o tome da je javno ponižavao žene i rekao da nije radio ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << osim što je koristio američke zakone kada su četiri njegove firme bankrotirale.

Levo od Trampa je bio bivši guverner Floride Džeb Buš, brat i sin bivših predsednika, ali i favorit bogatih donatora i biznismena koji čine uticajni deo Republikanske partije. Buš, međutim, nije uspeo da se značajnije izdvoji od ostalih kandidata, ocenjuje Asošijeted Press (AP).

Iako se za sada kandidovalo 17 republikanaca za nominaciju stranke, u debati je učestvovalo samo 10 pošto je tako odlučila televizija Foks. Sedam kandidata koji su na dnu po podršci prema anketama javnog mnjenja, pre debate je imalo forum na kojima su suočili stavove.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp u centru republikanske debate

Izvor: Akter, 07.Avg.2015

Donald Tramp, koji vodi u trci za republikansku nominaciju za predsedničke izbore u SAD, odbio je da isključi mogućnost da će voditi kampanju kao nezavisan kandidat..Tramp je sinoć u prvoj republikanskoj debati za predsedničke izbore očekivano bio u centru rasprave koja je pokazala i da milijarder...

Nastavak na Akter...

Tramp se pokazao kao zvezda republikanske TV debate za kandidaturu

Izvor: Blic, 07.Avg.2015

Kontroverzni američki milijarder Donald Tramp (69), koji prema anketama vodi u trci za republikansku nominaciju za predsedničke izbore u SAD, odbio je da isključi mogućnost da će voditi kampanju kao nezavisan kandidat...Tramp je sinoć u prvoj republikanskoj TV debati za predsedničke izbore očekivano...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.