Tramp u Beogradu? Ima li šanse? VIDEO

Izvor: B92, 22.Jan.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp u Beogradu? Ima li šanse? VIDEO

Beograd -- Možemo li u skorije vreme očekivati još poseta najznačajnijih svetskih država - to je tema o kojoj jutros pišu novine i najavljuju dolazak Trampa i Merkel.

O tome su, između ostalog, u Jutarnjem programu TV Prve govorili dr Vladimir Vuletić, sociolog i prof.dr Stanko Crnobrnja, profesor Fakulteta za medije i komunikacije.

Naime, neki mediji su preneli da bi u posetu Srbiji uskoro mogao da dođe i predsednik SAd DOnald Tramp, kome bi se, kao i ruskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsedniku, priredio svečani doček. Da li bi time Srbija pokazala da sedi na dve stolice?

Vuletić, međutim, kaže da je jedina dobra i za Srriju moguća pozicija da ima dobre odnose sa svim velikim silama, SAD, Kinom, EU, Rusijom i da bi te odnose trebalo kad god je moguće razvijati i unapređivati.

Crnobrnja ističe da je u natpisima, po kojima ispada da je gotovo sigurno da Tramp dolazi u Srbiju, čist PR za medij koji je to objavio i da je to sve.

Opširnije u VIDEO - prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.