Tramp sedmogodišnjaku: Još uvek veruješ u Deda Mraza?

Izvor: Danas, 25.Dec.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp sedmogodišnjaku: Još uvek veruješ u Deda Mraza?

EPADeca širom Amerike su zvala Belu kuću kako bi razgovarala sa predsednikom i prvom damom Postoje pitanja koja se jednostavno ne postavljaju. „Čemu služi ovo dugme?“ „Šta ljudi misle o meni?“ „Da li veruješ u Deda Mraza? Svi znamo da Deda Mraz postoji. Ali iz nekog razloga, američki predsednik je posumnjao u to tokom razgovora […] Članak Tramp sedmogodišnjaku: Još uvek veruješ u Deda Mraza? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Misteriozni dobrotvor pre svakog Božića iznenadi dužnike u Prozoru

Izvor: Danas, 25.Dec.2018

Za njega svi znaju, ali su ga retki upoznali, nema ni belu bradu, ni sanke, a dobar je bez razloga, pre svakog Božića on ili neko kome to poveri u strogoj tajnosti, donese snop novčanica u Elektroprivredu u Prozoru i plati račune dužnicima, piše Jutarnji list. Članak Misteriozni dobrotvor pre...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.