Tramp menja kampanju u poslednji čas

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 22:01

Tramp menja kampanju u poslednji čas

Sva ranija planirana događanja Trampove predsedničke kampanje u kojima je predviđeno da američki predsednik učestvuje, sele se onlajn ili se privremeno odgađaju

Do te odluke je došlo nakon što su testovi Donalda i Melanije Tramp bili pozitivni na koronavirus, objavila je njegova kampanja.

Do kraja kampanje ostalo je trideset dana, a sva najavljena događanja u koje su uključeni članovi Trampove porodice takođe se privremeno odgađaju, prenose svetski mediji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Sva druga događanja u okviru kampanje razmatraće se od slučaja do slučaja i nekoliko dana unapred objavićemo odgovarajuću najavu", saopštili su iz kampanje Donalda Trampa.

Test potpredsednika SAD Majka Pensa danas je bio negativan na koronavirus, pa će on nastaviti da vodi kampanju za izbore koji će biti održani 3. novembra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trampova kampanja se nastavlja onlajn

Izvor: B92, 03.Okt.2020, 08:16

Sva ranija planirana događanja Trampove predsedničke kampanje u kojima je predviđeno da američki predsednik učestvuje, sele se onlajn...Ili se privremeno odgađaju nakon što su testovi Donalda i Melanije Tramp bili pozitivni na koronavirus, objavila je njegova kampanja...Do kraja kampanje ostalo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.