Tramp izazvao Bajdena na duel, on šokirao odgovorom

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 19:22

Tramp izazvao Bajdena na duel, on šokirao odgovorom

Predsednik SAD Džozef Bajden odgovorio je na izazov bivšeg predsednika Donalda Trampa, koji ga je pozvao na direktnu debatu u ponedeljak.

Tramp je ovaj izazov izneo u ponedeljak na radiju sa konzervativnim komentatorom Denom Bonginom, rekavši da bi debata bila dobra za zemlju.

"Želeo bih da raspravljam sa njim sada, jer treba da razgovaramo. Trebalo bi da debatujemo za dobro cele države", rekao je Tramp, prenosi Foks njuz. Bajdena su kasnije toga dana pitali o Trampovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komentarima tokom izborne kampanje u Nevadi. "Odmah? Pa, da sam na njegovom mestu, želeo bih i ja da raspravljam sa sobom. On nema šta drugo da radi", rekao je Bajden novinarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp izazvao Bajdena na duel, on šokirao odgovorom

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2024

​VAŠINGTON - Predsjednik SAD, Džozef Bajden odgovorio je na izazov bivšeg predsjednika Donalda Trampa, koji ga je pozvao na direktnu debatu u ponedjeljak.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.