Tragična sudbina majke troje dece: RASTRGLI JE PSI, napali i policajce! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragična sudbina majke troje dece: RASTRGLI JE PSI, napali i policajce! (FOTO)

Elejn Stenli (44), majka troje dece, umrla je nakon što su je u kući napali njeni psi.

Elejn su sa teškim povredama našle komšije, ali joj nije bilo spasa - umrla je u svojoj dnevnoj sobi, gde su je psi i napali.

Komšije su ispričale da su je napala dva mešanca mastifa, a da njena deca, ćerka od 22 godine i bliznakinje od 12 nisu bile u kući kada se napad dogodio.

- Jedva sam uspeo da skinem pse sa nje, bili su ogromni i nisu hteli da je puste. Tek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada sam bacio cigle na njih, sklonili su se i pobegli u vrt. Tada sam sa još jednim komšijom pokušao da joj zaustavim krvarenje peškirima i da joj dam veštačko disanje dok ne dođe Hitna pomoć. Međutim, nije preživela - ispričao je jedan komšija, dok je drugi rekao kako je video da su psi nesrećnu ženu vukli svuda i da je vrištala iz sveg glasa.

Psi su napali i policajce kada su stigli na mesto događaja. Jedan od pasa je upucan s dva metka, a drugog su nekako uspeli da smire i stave u sigurnosni kavez.

Ovi simptomi najavljuju MOŽDANI UDAR: Ako ih osetite, odmah kod lekara! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.