Tragičan kraj za brutalno pretučenu devojčicu u Hrvatskoj, lekari ipak nisu uspeli da je spasu

Izvor: B92, 04.Apr.2021, 15:56

Tragičan kraj za brutalno pretučenu devojčicu u Hrvatskoj, lekari ipak nisu uspeli da je spasu

Iz Klinike za dečje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu saopštili su tužnu vest o sudbini dvoipogodišnje devojčice.

"S velikom tugom i žaljenjem moramo da vas obavestimo da je kod naše male pacijentkinje, uprkos svim preduzetim terapijskim merama i izuzetnim naporima intenzivističkog tima, došlo do kritičnog kliničkog pogoršanja", navodi se u saopštenju bolnice, prenosi Jutarnji list.

"U skladu s tim, prema protokolu sproveden je postupak za utvrđivanje moždane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smrti, što je nažalost potvrđeno u 15.20. Počivala u miru", stoji u kratkom saopštenju iz Klaićeve.

Podsetimo, Hrvatsku je potresao nezapamćen slučaj brutalnog povređivanja devojčice od dve i po godine. Ona je u bolnicu primljena sa smrskanom glavom. Roditelji su uhapšeni, a devojčica je u sredu prebačena iz bolnice u Novoj Gradiški u Zagreb, operisana je i nalazila se na intenzivnoj nezi, priključena na respirator.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠOK ZA HRVATSKU I REGION: Preminula devojčica (2) koju su zlostavljali roditelji

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2021

Slučaj prebijanja dvoipogodišnje devojčice šokirao je javnost u Hrvatskoj...Iz klinike za dečje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu u nedelju nešto posle 15 sati saopštili su tužnu veest o sudbini dvoipogodišnje devojčice, koja je iz Nove Gradiške pre nekoliko dana dovezena u izuzetno teškom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.