Tragedija u noćnom klubu: Mladić izboden u vrat, preminuo u bolnici u Banjaluci

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jan.2017, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u noćnom klubu: Mladić izboden u vrat, preminuo u bolnici u Banjaluci

U ranim jutarnjim satima, oko 3.40, ispred noćnog kluba u Sanskom Mostu, napadnut je i nožem teško povređen 28-godišnji mladić.

Kako je za portal Radiosarajevo.ba izjavila Snežana Galić, portparolka MUP-a Unsko-sanskog kantona, Damir Dulić (1988.) je hitno prevezen, prvo u tamošnji Dom zdravlja, a onda, zbog težine povreda, u banjalučku bolnicu, gde je jutros preminuo.

Ernad Kadić, koji se sumnjiči da je sinoć do smrti izbo Damira Dulića ispred noćnog luba "Palazzo" >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Sanskon Mostu, u popodnevnim satima predao se policiji u pratnji svog advokata, Suada Šabića, prenosi Avaz.ba.

Detalji kao ni motiv krvavog obračuna još uvek nisu poznati, a istraga je u toku.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBISTVO U NOĆNOM KLUBU: Damir(28) nije preživeo iako su lekari pokušali sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017

Mladić izboden, podlegao povredama..Nakon što je izboden u noćnom klubu "Palazzo" u Sanskom Mostu, 28-osmogodišnji mladić podlegao je povredama. On je po nanošenju povreda hladnim oružjem kolima hitne pomoći prevezen u banjalučki klinički centar, ali uzalud...Kako se navodi, Damir Dulić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

KRVOPROLIĆE U NOĆNOM KLUBU: Nožem preklao mladića (29), a drugog izbo!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2017

...Kako se saznaje, Damir Dulić je u Službu hitne pomoći u Sanskom Mostu dovezen oko 3:30 sati sa teškom povredom vrata, pa je odmah uz medicinsku pratnju upućen u Klinički centar u Banjuluku gde je oko 7:30 sati i preminuo..Prema nezvaničnim saznanjima, policiji je u ranim jutarnjim satima dojavljeno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.