Tragedija u naselju Zuce

Izvor: RTS, 14.Sep.2010, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u naselju Zuce

Dvostruko ubistvo dogodilo se jutros u naselju Zuce. Bračni par pronađen je mrtav sa vidnim tragovima nasilja. Meštani Zuca tvrde da su ubijeni zbog novca jer su nedavno prodali kuću. Istraga je u toku.

Bračni par Momčilo i Dušanka Karajlić pronađeni su mrtvi u porodičnoj kući u beogradskom podavalskom naselju Zuce.

Tela je pronašao komšija koji je poslom kod njih došao oko pola osam.  Na supružnicima, koji su boravili u pomoćnoj zgradi pored kuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vidni su tragovi nasilja, a stvari su razbacane po celoj kući.

Prema za sada nezvaničnim informacijama, Dušanka ima ubodnu ranu na vratu, a na telu Momčila Karajića vidljivi su tragovi nasilja.

Prema rečima komšija, Momčilo (81) i Dušanka (75) živeli su sami. Imali su sina koji je pre oko dve godine umro u Rusiji. Komšije tvrde da su živeli mirno i bavili se poljoprivredom.

Prema rečima meštana Zuca, Karajlići su nedavno prodali deo imanja pa se pretpostavlja da su ubijeni zbog novca. Istraga će detaljno utvrditi motive tog zločina.

Prema informacijama iz Hitne pomoći, lekari su primili poziv u 8 časova i 11 munuta.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.