Tragedija u Sarajevu: Pripadnik SIPA ubio devojku i ranio njenog brata, pa izvršio samoubistvo

Izvor: Blic, 23.Mar.2014, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Sarajevu: Pripadnik SIPA ubio devojku i ranio njenog brata, pa izvršio samoubistvo

Rasim Pljevljak (42) iz Sarajeva, sinoć je u centru ovog grada ubio Sadetu Alomerović (34), a njenog brata Sameda (32) ranio, i potom izvršio samoubistvo dok je policija pokušavala da ga uhapsi. Ubijena Sadeta Alomerović/Foto: Fejsbuk

Pripadnici MUP-a KS na području Stojčevca u opštini Ilidža sproveli su akciju hapšenja Rasima Pljevljaka, koja je rezultirala njegovim samoubistvom.

Kako prenosi "Dnevni avaz", Pljevljak je bio pripadnik bio pripadnik Agencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za istrage i zaštitu (SIPA).

Kako je javio reporter portala Klix.ba sa lica mesta, šire područje Stojčevca, uključujući i Vrelo Bosne i deo Hrasnice, u potpunosti je bilo blokirano. Prilaz mestu nije dozvoljen ni meštanima.

Snažne policijske snage, uključujući i specijalne jedinice MUP-a KS patrolirale su područjem, piše portal Klix.ba.

Oljevljak je sinoć u centru Sarajeva pucao iz automobila u 18.55 u ulici Patriotske lige. U pucnjavi je ubijena Sadeta Alomerović, za koju se veruje da je sa ubisom bila u ljubavnoj vezi, a ranjen je njen brat koji je prebačen u Klinički centar.

Portparolka Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Biljana Jandrić je rekla da je nesrećna žena dovezena mrtva, a da muškarac ima prostrelu ranu u "području baze grudnog koša sa frakturom 12. torokalnog i prvog slabinskog pršljena i kontuziju pluća".

Kako "Dnevni avaz" saznaje na mestu krvavog obračuna, osumnjičeni je došao ispred zgrade u kojoj žive Alomerovići, a navodno je sa ubijenom bio u ljubavnoj vezi.

Ona je izašla napolje i, prema rečima očevidaca, rekla da neće da nastavi vezu s njim. Potom je za njom izašao brat Samed kako bi video šta se dešava. U tom momentu napadač je pucao, a nakon toga pobegao automobilom u nepoznatom pravcu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio se specijalac koji je ubio djevojku

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2014

SARAJEVO - Rasim Pljevljak (42), pripadnik Specijalne jedinice za podršku Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), osumnjičen za ubistvo Sadete Alomerović (34) i teško ranjavanje njenog dvije godine mlađeg brata Sameda u subotu, izvršio je danas samoubistvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.