Tragedija u Rusiji: U sudaru autobusa i kamiona sedam poginulih, 28 povređenih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Rusiji: U sudaru autobusa i kamiona sedam poginulih, 28 povređenih (VIDEO)

Najmanje sedam osoba je poginulo, a 28 je povređeno u sudaru putničkog autobusa i kamiona u regionu Jaroslav, saopštila je pres služba regionalnog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Na mestu nesreće se nalaze saobraćajna policija, Ministarstvo za hitne situacije i timovi hitne pomoći, navodi se u saopštenju.

Predstavnik regionalnog Ministarstva unutrašnjih poslova, takođe, je saopštio da je u autobusu bilo 35 putnika u vreme nesreće.

Do sada su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << identifikovane dve žrtve, radi se o dva vozača, rekao je ruskoj novinskoj agenciji zvaničnik regionalne administracije.

Putnički autobus i kamion sudarili su se jutros na auto-putu Jaroslav-Ivanovo.

Prema preliminarnoj verziji, do sudara je došlo nakon što je kamion prešao na suprotnu traku.

BONUS VIDEO: ČOVEKOV ŽIVOTNI VEK RASTE: Južnokorejke najdugovečnije, a Srbi će živeti KRAĆE od Hrvata (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.