Tragedija u Novom Pazaru: Mladić nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Novom Pazaru: Mladić nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći

Novopazarac L.M. (17) nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći

, koja se dogodila u sredu rano ujutru u selu Miščić, na putu od Novog Pazara ka Goliji, dog su četiri osobe povređene. Mladić je sa društvom bio u automobilu "mercedes" i oko 3 sata krenuli su od Golije ka Novom Pazaru.

GORELA DEPONIJA: Vatrogasci ugasili požar blizu benzinske pumpe u Nišu

Automobil iz nepoznatih razloga sleteo je sa puta i udario u banderu. Nakon toga nekoliko puta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se prevrnuo i zaustavio u njivi. Od  siline udarca, bandera se prepolovila, što je dovelo do prekida u  napajanju električnom energijom u Deževi.

Nesrećni mladić je sedeo na mesto iza suvozača. Njegovom stranom je vozilo udarilo u banderu.

Prema nezvaničnim informacijama vlasnik vozila je rekao da je pija, ali mladić iz društva se javio i rekao da če on da vozi.

STRADALE DVE OSOBE: Sudar automobila i autobusa kod Subotice

- Utvrđeno je da vozač nije bio trezan i da je imao 1.5 primila alkohola u krvi, zbog čega mu je tužilac odredio pritvor do 48 sati  - aže ozvor blizak istrazi.

Niko od članova porodice nije bio u stanju da govori za medije.

- Molimo vas, ništa nas ne pitajte, pustite nas da tugujemo. Nemojte likati kuću, imajte razumevanja - rekao je rođak ove porodice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.