Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2018, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Mostaru: Tromjesečna beba se utopila u bunaru

MOSTAR - U mostarskom naselju Potoci jutros se tromjesečna beba utopila u bunaru, a majka djeteta S.G (31) je spašena, potvrdila je dežurni tužilac Hercegovačko-neretvanskog kantona Mirjana Đerić.

"Jutros oko 7.00 časova ukućani su primijetili da ruke vire iz čatrnje (bunara) koja je puna vode. Majku su izvukli iz vode, a tromjesečna beba se utopila", rekla je Đerić.

Ona je dodala da će uslijediti istraga cijelog slučaja i obdukcija tijela bebe.

Prema njenim riječima, majka je smještena na Odjeljenje psihijatrije mostarske bolnice "Dr Safet Mujić".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U MOSTARU Beba se utopila u bunaru, majku spasili

Izvor: Blic, 14.Jun.2018

U mostarskom naselju Potoci jutros se tromjesečna beba utopila u bunaru, a majka deteta S.G /31/ je spašena, potvrdila je dežurni tužilac Hercegovačko-neretvanskog kantona Mirjana Đerić.

Nastavak na Blic...

MOSTAR ZANEMEO OD UŽASA: Majka skočila s bebom u bunar, nju spasli, MALENO SE UTOPILO

Izvor: Kurir, 14.Jun.2018

Strašna tragedija dogodila se jutros u mostarskom naselju - neimenovana žena (31) skočila je sa svojom tromesečnom bebom u bunar.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.