Tragedija u Hrvatskoj, tragovi upućuju na ubistvo

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 23:18

Tragedija u Hrvatskoj, tragovi upućuju na ubistvo

Iz policijske uprave splitsko-dalmatinske je stiglo obaveštenje da je oko 20.35 sati primljena informacija da se u stanu u Splitu nalazi mrtva osoba.

Na telu osobe postoje tragovi koji upućuju na krivično delo, piše Slobodna Dalmacija.

"Osoba koja se dovodi u vezu s događajem nalazi se u prostorijama policije i nad njom je u toku kriminalističko istraživanje. O događaju je izvešteno Županijsko državno branilaštvo i sledi vršenje uviđaja", javili su iz splitske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije.

Prema neslužbenim informacijama Slobodne Dalmacije, radi se o nevenčanim supružnicima starim oko 50 godina koji su živeli u podstanarskom stanu.

Žrtva ima više ubodnih rana kojima je podlegla uprkos naporima medicinskog osoblja Hitne pomoći koja je bila prva na terenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.