Tragedija u BiH: Devojčica skočila sa balkona doma za nezbrinutu decu

Izvor: B92, 24.Avg.2019, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u BiH: Devojčica skočila sa balkona doma za nezbrinutu decu

Zenica -- Šesnaestogodišnja devojčica pala je u noći između petka i subote sa balkona zgrade Javne ustanove "Dom porodica" u Zenici i na mestu preminula, prenosi Klix.ba.

Za sada nisu jasne detaljne okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja, a zaposleni i štićenici doma za nezbrinutu decu su u šoku, kao i meštani okolnih zgrada.

Na mestu događaja obavljen je uviđaj kojim je rukovodio dežurni kantonalni tužilac.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U ZENICI: Devojčica (16) preminula nakon pada sa teresa doma za nezbrinutu decu!

Izvor: Kurir, 24.Avg.2019

Šesnaestogodišnja devojčica pala je u noći s petka na subotu s balkona zgrade Javne ustanove "Dom-porodica" u Zenici, pa na mestu preminula.

Nastavak na Kurir...

DEVOJČICA pala sa balkona doma za nezbrinutu decu

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019

Šesnaestogodišnja devojčica pala je u noći između petka i subote s balkona zgrade Javne ustanove "Dom-porodica" u Zenici i na mestu preminula...Foto: Mondo/Stefan Stojanović ilustarcija.. Za sada nisu jasne detaljne okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja, a zaposleni i štićenici...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.