Tragedija na kartingu: Vozila se s mužem kad su joj TOČKOVI UHVATILI KOSU! Automobil produžio, a njena GLAVA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija na kartingu: Vozila se s mužem kad su joj TOČKOVI UHVATILI KOSU! Automobil produžio, a njena GLAVA...

Policijska istraga u toku

Jeziva nesreća dogodila se u indijskoj državi Harajana kada je tragično nastradala žena (28), kada joj se kosa upetljala za točkove kartinga.

Pročitajte i:

Ona je sa porodicom bila na godišnjem odmoru, kada je sa svojim suprugom otišla na karting vožnju. Spletom nesrećnih okolnosti njena kosa se zapetljala u točkove, automobil je nastavio dalje, te joj skinuo kompletnu kožu s glave. Odmah je odvezena u bolnicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je po dolasku proglašena mrtvom.

- Uzrok smrti još zvanično nije poznat, istraga je u toku, a karting staza je trenutno zatvorena. Više detalja će biti poznato nakon obdukcije - saopštili su iz policije.

Prema pisanju lokalnih medija žena je imala kosu u punđi i nosila je kasigu, tako da je nejasno kako je njena kosa dospela među točkove.

Menadžer karting staze je izjavio da je bračni par koristio adekvatnu opremu, naglašavajući da je to prosto bila nesreća.

- Moja supruga i ja smo uživali u vožnji, kada sam u jednom trenutku začuo vrisak. Njena kosa je bila u točkovima automobila. Ne mogu tvrditi kakav je kvalitet opreme koju smo koristili, ni kako i zbog čega je došlo do nesreće - rekao je suprug nastradale žene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SMRT NA KARTING STAZI Uživali su i trkali se, a onda je žena vrisnula iz sveg glasa: Točkovi su joj IŠČUPALI POTILJAK

Izvor: Blic, 16.Feb.2018, 15:28

Indijka Punet Kaur poginula je u nesvakidašnjoj nesreći na severu zemlje nakon što joj je kosa zapela u točkove kartinga. Kaur (28) bila je na odmoru s porodicom u vreme incidenta, piše BBC. Nakon šokantne nesreća prevezena je u bolnici gde je ubrzo umrla...Gospođa Kaur trkala se sa suprugom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.