Tragedija na KiM: Policija pronašla tri tela

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 21:31

Tragedija na KiM: Policija pronašla tri tela

U selu Novo Rujce kod Lipljana tri osobe su ubijene, potvrdila je policija.

Istakla je da su ubijeni članovi iste porodice, te da se sumnja da je muškarac ubio suprugu i sina, a potom pucao u sebe.

Policija je, javljaju mediji u Prištini, potvrdila da je na licu mesta pronašla tri tela.

"Oko 16.30 časova policija je dobila informaciju o tri nastradale osobe u Novom Rujcu kod Lipljana. Policija je odmah po dobijanju obaveštenja izašla na lice mesta gde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pronašla tri mrtva tela, čiju smrt je konstatovala lekarska ekipa. Policija je trenutno pokrenula istragu o slučaju i okolnostima koje karakterišu incident", navodi se u saopštenju policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRI OSOBE UBIJENE KOD LIPLJANA Policija zatekla užasan prizor: Otac, majka i sin nađeni mrtvi

Izvor: Blic, 28.Jul.2023

U selu Novo Rujce kod Lipljana tri osobe su ubijene, potvrdila je policija. Istakla je da su ubijeni članovi iste porodice, te da se sumnja da je muškarac ubio suprugu i sina, a potom pucao u sebe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.