Tragedija koju niko nikada ne treba da doživi

Izvor: Danas, 18.Mar.2019, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija koju niko nikada ne treba da doživi

Film "Balkanska međa" režisera Andreja Volgina premijerno će biti prikazan beogradskoj publici večeras u Centru "Sava", a nakon toga počinje i projekcija u bioskopima širom zemlje - saopšteno je danas na konferenciji za novinare u bioskopu Roda sinepleks na Banovom brdu. Članak Tragedija koju niko nikada ne treba da doživi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vologin: "Balkanska međa" je umetničko delo o događaju koji ne sme da se ponovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2019, 09:26

Ekipa filma "Balkanska međa" razgovarala je sa novinarima u beogradskom bioskopu Roda Cinepleks pred premijeru u Sava centru koja će se održati večeras..."Balkanska međa" je akciona drama inspirisana je stvarnim događajem koji se odigrao 12. juna 1999, kada je bataljon ruskih padobranaca zauzeo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.