Tragedija kod Vranića: Poginuo zamenik gradonačelnika Čačka

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jul.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija kod Vranića: Poginuo zamenik gradonačelnika Čačka

Zamenik gradonačelnika Čačka Radoš Pavlović poginuo je danas oko 15 sati u saobraćajnoj nesreći kod sela Vranići.

U Osnovnom javnom tužilaštvu, Glasu zapadne Srbije je rečeno da je do nesreće došlo kada je automobil, kojim je upravljao Pavlović, prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudario sa kamionom.

U tužilaštvu navode da se nesreća dogodila u blagoj krivini u mestu Vranići.

Pavlović se u trenutku udesa nalazio sam u vozilu, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u kamionu bile tri osobe, od kojih je jedna zadobila lake povrede.

Pavlović, je rođen 1965. godine u Čačku gde je završio Agronomski fakutlet i magistrirao a doktorirao je na Poljoprivrednom fakultetu.

Bio je član Stručnog veća za tehničko-tehnološke nauke i član Senata Univerziteta u Kragujevcu, prodekan za saradnju sa privredom i šef katedre za Ratarstvo i povrtarstvo na Agronomskom fakultetu u Čačku.

Foto: Telegraf

Samostalno ili u saradnji sa drugim istraživačima, objavio je više od 250 naučnih i stručnih radova i dve monografije, a koautor je tri nove sorte paprika.

Tokom dva projektna ciklusa rukovodio je sa Naučnim projektima, kao i Istraživačko-razvojnim projektima lokalne samouprave i posebnim projektima Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Bio je stalni sudski veštak za oblast poljoprivrede.

Pavlović je živeo i radio u selu Trbušanima nadomak Čačka, gde je na porodičnom gazdinstvu, a pored naučnih eksperimenata ima zastupljenu komercijalnu proizvodnju povrća u plastenicima i savremene voćnjake kajsija.

Prošle godine, nakon održanih lokalnih izbora, postavljen je na mesto zamenika gradonačelnika Čačka.

Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo zamenik gradonačelnika Čačka

Izvor: Press, 11.Jul.2017

. Radoš Pavlović zamenik gradonačelnika Čačka poginuo je u saobraćajnoj nesreći kod sela Vranići.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.