Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2023, 09:17

Tragedija kod Boljevca - sin se razneo bombom, otac ubio suprugu pa pokušao samoubistvo

U boljevačkom selu Dobro Polje sinoć je, kako se sumnja, u jednoj porodičnoj kući sin sebe razneo bombom, nakon čega je otac ubio svoju suprugu i pokušao sebi da oduzme život.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PREOKRET U JEZIVOJ PORODIČNOJ TRAGEDIJI U BOLJEVCU Sin se razneo bombom kada je video šta je otac uradio njegovoj majci?

Izvor: Blic, 06.Jul.2023

U selu Dobro Polje kod Boljevca juče se dogodila strašna porodična tragedija u kojoj se, prema prvim informacijama, sin Z. P. (25) prvo razneo bombom, a nakon toga je njegov otac Z. P. (52) pucao u suprugu, pa u sebe. Međutim, prema najnovijim saznanjima, sumnja se da se sve odigralo drugačije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.