Tragedija: Umro od tuge dok su mu sahranjivali brata

Izvor: S media, 25.Apr.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: Umro od tuge dok su mu sahranjivali brata

Fila Šaja (86) iz Biograda na Moru u razmaku od dana izgubila je dva od četiri sina. Nediljko Šaja (51) umro je od tuge tokom sahrane brata Marka (54).

Dok su sahranjivali Marka, nekom od prisutnih na sahrani zazvonio je mobilni telefon preko koga je Fila obaveštena da joj je umro i najmlađi sin Nediljko.

- Dan pre Neđo me zagrlio i plakao: ‘Mama, umro mi je brat’. Nije mogao da diše i celu noć nije zaspao. Nije htio ni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da čuje za bolnicu, iako je dijabetičar- priča nesrećna majka.

Tri brata istog dana doživela srčani udar

Žena umrla, pa oživela do dolaska pogrebnog vozila!

Horor: Automobilom ubila pešaka i vukla ga tri kilometra

Na insistiranje kolega i braće prebačen je u bolnicu u Zadar gde je ostao u zbog visokog šećera i vode u plućima.

- Dva sina sam izgubila u dva dana! Da je Bog barem mene uzeo- rekla je kroz suze Fila.

Četiri brata bila su veoma bliska. Pokojni Nedeljko radio je sa jednim od braće na benzinskoj pumpi preko puta porodične kuće. Obojica su živela u zajedničkoj kući.

Cela porodica živela je u skladu i harmoniji i nikada se nisu svađali, a sva četvorica braće važila su među meštanima za veoma složne. Svi su govorili kako nikad nisu videli složniju braću.

(24 sata.hr)

Foto: guliver/thinkstock

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.