Tragedija: Puška opalila i ubila devojčicu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2014, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: Puška opalila i ubila devojčicu

Kako N1 saznaje, osmogodišnja devojčica nastradala je u Resniku, pošto je pogođena vatrenim oružjem.

Dosadašnja istraga u slučaju teške tragedije koja se danas dogodila u Resniku, u kojoj je devojčici (8) raznesena glava lovačkom puškom, pokazala je da je obarač povukao ipak njen četvorogodišnji brat, a ne deda kao što se u početku sumnjalo, saznaje Telegraf.rs.

Uviđajna ekipa Kriminalističke policije će po nalogu Tužioca uzeti parafinsku rukavicu od svih osoba koje su u kritičnom periodu bile u kući.

Podsetimo, devojčica je stradala kada je iz lovačke puške iznenada opalio

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Puška opalila i ubila osmogodišnju devojčicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2014

Devojčica H.K. (8) tragično je nastradala danas oko 16.40 časova u kući u Resniku, kada ju je usmrtila slučajno ispaljena sačma iz lovačke puške...Kako nezvanično saznaje "Blic", otac devojčice Darko K. (33) je bio u lovu, verovatno sa još nekim od ukućana. Po dolasku kući čistili su oružje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.