Tragedija: Preminuo i muzičar Mirsad Kerić

Izvor: Mondo, 18.Feb.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: Preminuo i muzičar Mirsad Kerić

Nemačka policija saopštila je da je preminuo Mirsad Kerić (43), muzičar i vozač automobila u kojem je život juče izgubio pevač Šaban Šaulić.

Mediji nezvanično saznaju da je nakon velikih napora lekara da Mirsada održe u životu, on izdahnuo u Nemačkoj bolnici. Mirsad je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći u kojoj je život juče izgubio Šaban Šaulić.

Region je u šoku nakon pogibije Šabana Šaulića, jednog od najvećih pevača narodne muzike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Nesreća se dogodila u nedelju ujutru, kada je Šaulić pošao na aerodrom. Automobilom je upravljao Mirsad Kerić, a sa njima je putovao i Boban Stojadinović, Šaulićev kum.

O Kerićevom zdravstvenom statusu tokoma dana dolazile su oprečne infomacije. Prva, koju su preneli svi mediji, je da je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Nemačkoj u noći između nedelje i ponedeljka.

To je za "Avaz" potvrdio i Sabit Dervišević, menadžer Šaulića.

"Nadali smo se najboljem, ali nažalost i on je izgubio

bitku za životom", rekao je Dervišević za "Avaz."

Međutim, u objavi na svom nalogu na Facebooku, njegov sin Denis Kerić je objavio da mu je otac živ i zamolio da se ne prenose neprovereme infomacije.

"Moj otac nije umro. On se drzi na intenzivnoj u Bolnici i bori se za svoj zivot", napisao je Denis u postu objavljenom oko četiri sata ujutro.

Kasnije popodne iz nemačke policije objavljena je strašna vest - da je Kerić preminuo.

Nemački portal "NW" preneo je da se oko šest sati ujutru dogodio udes na autoputu A2 u smeru ka Dortmundu.

U nesreći su učestvovala dva vozila, a na fotografijama na nemačkim portalima vidi se da je jednom uništen prednji, a drugom zadnji deo. Povređene su vatrogasci morali da vade iz vozila, zbog čega je obustavljen saobraćaj na nekoliko sati.

Isti portal piše da je nesreću izazvao pijani vozač bez dozvole, muškarac star 34 godine koji je svojom "mazdom" otpozadi udario u "seat ibicu" u kojoj su se nalazila trojica muškaraca.

Pogledajte fotografije sa poslednjeg Šabanovog koncerta u Beogradu, na proslavi 50 godina njegove karijere.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.