Tragač netačno odgovarao, takmičari ostali bez para: Sećate li se prevare u kvizu “Potraga”? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Dec.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragač netačno odgovarao, takmičari ostali bez para: Sećate li se prevare u kvizu “Potraga”? (VIDEO)

U popularnom srpskom kvizu "Potraga" koji je emitovana 17. februara 2014. godine takmičari su bili značajno oštećeni.

Radilo se o završnoj potrazi u kojoj je tragač trebalo da odgovori tačno na svih 17 pitanja kako bi prestigao takmičare.

Međutim, on je odgovorio tačno na 14 pitanja, a takmičari su na kraju ostali bez novca.

Voditelj Jovan Memedović postavio je tragaču pitanje kada se prvi put na filmu pojavio lik Srećka Šojića, dok je glumac Uroš >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Đurić, koji je tada bio u ulozi tragača, rekao da je u pitanju film "Tesna koža", što nije tačno, a odgovor mu se, ipak, priznao kao tačan.

Printksin: Youtube/urbani gejzir

Lik Srećka Šojića se prvi pojavljuje u filmu "Laf u srcu" koji je snimljen 1981. godine, dok je "Tesna koža" nastala godinu dana kasnije.

Drugo pitanje koje je bilo postavljeno glasilo je: "Koji grad je sused Njujorka, preko reke Hadson?", a tragač je, malo zbunjen, odgovorio da je u pitanju Nju Džersi, što opet nije tačno.

Naime, Nju Džersi uopšte nije i ne postoji kao grad, već kao država u SAD-u na obali Atlantskog okeana.

Printksin: Youtube/urbani gejzir

Dalje, tragač nije znao odgovor na pitanje koji Ćopićev junak predvodi osmu ofanzivu, pa je ono "prebačeno" ka takmičarima. Njihov odgovor je bio Jovandeka Bandić koji nije bio priznat kao tačan (tačan odgovor je Pepo Bandić, prim. aut.).

Međutim, sledeći ovu logiku, naredni odgovor tragača takođe nije trebalo da se prizna kao tačan.

Pitanje je glasilo iz koje čuvene drame su likovi Leone i baronica Kasteli, a tragač je rekao da su u pitanju "Glembajevi", ispravivši se posle jedne sekunde rekavši da je ceo naziv te drame "Porodica Glembajevi", i taj odgovor je ponovo priznat kao tačan, iako je pravilan naziv drame "Gospoda Glembajevi".

Nakon ovih, usledio je niz pitanja koji su se ranije postavljali u ovim emisija, što, prema pravilima igre nije dozvoljeno.

Pogledajte kako je to izgledalo i procenite sami:



(Telegraf.rs/Izvor: bktwnews.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.