Toskić i Mavrić prvaci Srbije u boksu

Izvor: SandzakPress.net, 26.Sep.2022, 11:51

Toskić i Mavrić prvaci Srbije u boksu

Novopazarski bokseri Džejlan Toskić i Ahmed Mavrić osvojili su večeras zlatne medalje na Prvenstvu Srbije u Somboru. Borac Dandija Toskić je u finalu velter kategorije, do 67 kilograma, tehničkim nokautom u prvoj rundi pobedio Nikolu Lazarevića iz niškog Naisa. Toskić je i prošle godine u Šapcu osvojio titulu prvaka države, ali u polusrednjoj kategoriji, do 71 kilograma. Član Novog Pazara Ahmed Mavrić je u finalu poluteške kategorije, do 80 kilograma, u borbi za zlato jednoglasnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << odlukom sudija savladao Somborca Bojana Stanojlovića. Ranije je u superteškoj kategoriji, preko 92 kilograma, bronzanu medalju Novom Pazaru doneo Dušan Kokanović. Izvor: Radiostoplus The post Toskić i Mavrić prvaci Srbije u boksu appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlatna medalja i najbolji bokser – superteškaš Vladan Babić

Izvor: B92, 26.Sep.2022

U Somboru je proteklog vikenda održano pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu za seniore...Prvenstvo je okupilo 56 boksera iz 27 klubova najboljih takmičara koje naša zemlja ima od muva i bantam kategorije do superteške u muškoj konkurenciji...Vlasnici naslova šampiona Srbije za 2022. kao i zlatnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.