Toshiba predstavila brz čip za bežično punjenje

Izvor: HwGurus.com, 01.Apr.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toshiba predstavila brz čip za bežično punjenje

Toshiba je otkrila novi IC (integrated circuit), kojim želi da bežično punjenje načini pristupačnijom tehnologijom. Pored toga što će biti kompatibilan sa prošlim i budućim uređajima, TC7763WBG bežični punjač omogućava i da se uređaji pune istom brzinom kao i preko kabla.

Nastavak na HwGurus.com...






Povezane vesti

Toshiba TC7763WBG bežični punjač

Izvor: ITsvet.com, 02.Apr.2014, 10:54

Toshiba je u toku protekle nedelje najavila predstavljanje Toshiba TC7763WBG bežičnog punjača za mobilne uređaje koji je kompatibilan sa Qi standardom definisanim od strane Wireless Power Consortium-a. Vreme punjenja koje je potrebno ovom bežičnom punjaču je isto kao i vreme koje je potrebno standardnom...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HwGurus.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HwGurus.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.