Tosetovi-roditelji-Tuga-za-sinom-svakim-danom-sve-veca

Izvor: medio.rs, 15.Okt.2014, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tosetovi-roditelji-Tuga-za-sinom-svakim-danom-sve-veca

Sutra se navršava sedam godina od smrti makedonskog pevača

Sutra se navršava tačno sedam godina od smrti tragicno nastradalog pevaca, Tošeta Proeskog.

On je život izgubio u saobracajnoj nesreci 2007. godine, a njegovi roditelji, Dominik i Nikola Proeski i dalje ne mogu da veruju da njihovog sina nema.

- Tuga za našim sinom je svakim danom sve veca. Nismo u stanju da govorimo o tome, posebno ne u ovim teškim trenucima - rekli su za Kurir >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Tošetovi roditelji.

Andrej Nikoloski, Tošetov rodak i direktor fondacije Toše Proeski, kaže da je sve spremno za sutrašnji pomen.

- U cetvrtak u 6:20, baš u trenutku kada je Toše nastradao, bice održan pomen na groblju. Ocekujemo dolazak 16 maratonaca koji su pre nekoliko dana krenuli iz Gradiške da bi stigli do njegove vecne kuce. Nakon toga, na spomen domu bice održan kulturno-umetnicki program i literalna sekcija. U Makedoniji su stigli fanovi iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, koji ce sutra odati pocast - naveo je Andrej.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.