Katastrofalne posledice: Ima nastradalih VIDEO

Izvor: B92, 10.Dec.2023, 10:45

Katastrofalne posledice: Ima nastradalih VIDEO

U jakim olujama koje su zahvatile središnji Tenesi poginulo je šestero ljudi, a najmanje tridesetak je povređeno i završilo je u lokalnim bolnicama.

Oluje su oštetile i kuće te automobile.

Troje ljudi, uključujući dete, poginulo je nakon što je tornado pogodio okrug Montgomeri severno od Našvila u blizini državne granice s Kentakijem, rekli su lokalni zvaničnici dodajući da su 23 osobe povređene.

Operativni centar za hitne slučajeve u Našvilu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavio je da su i na njihovom području poginule tri osobe. Tamo se urušila i crkva pri čemu je povređeno 13 osoba. Svi su stabilno, piše ABC News.

Iz kancelarije šerifa okruga Montgomeri rekli su da su "još u fazi potrage i spašavanja nakon ove katastrofe".

"Jako nas je pogodio tornado ovde u Klarksvilu i okrugu Montgomeri", rekao je gradonačelnik okruga Montgomeri Ves Golden.

Fotografije koje je vatrogasna služba Klarksvila objavila na društvenim mrežama prikazuju oštećene kuće s delovima kuće razbacanim po travnjacima, traktorsku prikolicu prevrnutu na auto-putu i izolaciju iščupanu sa zidova zgrade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.