Izvor: Nezavisne Novine, 22.Nov.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torba joj otkrila da ima rak dojke

Engleskinja Džejd Lagden iz Česingtona zahvaljujući svojoj torbi uspjela je da otkrije da ima rak dojke.

Džejd je, naime, u julu ove godine dobila na poklon od njenog partnera Tonija Diginsa skupu kožnu torbu, koju je nekoliko mjeseci ranije vidjela u jednom izlogu u gradu. Oduševljena poklonom, odlučila je da se ne odvaja od torbe i svaki dan ju je nosila. Međutim, već nakon nekoliko dana Džejd su rame i vrat počeli mnogo da bole. Ipak, torba je bila dovoljan razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da zanemari bol, te ju je uporno nosila iz dana u dan, sve dok bol nije postao nepodnošljiv.

"Bol je postajao sve jači iz dana u dan i tada sam odlučila da odem kod doktora", započinje svoju nevjerovatnu priču Džejd.

I ljekar je prvo mislio da je bol od preteške torbe, ali je Džejd rekla da bol ne osjeća kada torbu nosi na drugom ramenu, te su krenuli sa brojnim pretragama. Kad su stigli rezultati, život joj se preokrenuo.

"Prvo su mi otkrili da imam rak dojke, a onda i da je metastazirao na jetru. Borba za život će biti teška, ali se nadam da ću pobijediti ovu zlu bolest", kaže Džejd, koja se sada maksimalno posvetila svom sinu.

Ona ističe da u šali kaže da joj je njena omiljena torba pomogla da otkrije da ima rak, jer da joj nije bila toliko draga, možda bi nosila lakšu torbu i onda bi saznala istinu tek kad bolest još više uzme maha.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.