Top za marihuanu zaplenjen u Meksiku

Izvor: RTS, 02.Mar.2013, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top za marihuanu zaplenjen u Meksiku

Snažni improvizovani top koji je služio za prebacivanje paketa marihuane preko granične ograde između SAD i Meksika zaplenjen u gradu Meksikali.

Policija u graničnom meksičkom gradu Meksikali navela da je zaplenila top kojim su krijumčari droge ispaljivali pakete marihuane i do 13 kilograme preko granične ograde.

Top je bio napravljen od plastične cevi i metalnog tanka koji je bio povezan na motor automobila.

Naprava je ispaljivala cilindrične pakete >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << marihuane koji su težili i do 13 kilograma. Konfiskovan je nakon što su američki graničari javili meskičkim kolegama da su na jednom delu granice pronašli nekoliko paketa.

Meksička policija je proteklih godina pronašla nekoliko sličnim naprava.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksikanci zaplenili tom za ispaljivanje droge

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2013

Snažni improvizovani top koji je služio za prebacivanje paketa marihuane preko granične ograde između SAD i Meksika zaplenjen je u gradu Meksikali...Policija u graničnom meksičkom gradu Meksikali navela da je zaplenila top kojim su krijumčari droge ispaljivali pakete marihuane i do 13 kilograme...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.