Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2016, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Top gir“ pao „na najniže grane“?

Televizijskim gledaocima u Britaniji su sklapanje „uradi sam“ namještaja, operacija oka i dokumentarac Džoija Eseksa sinoć bili mnogo zanimljiviji od nove epizode novog serijala „Top gira“.

Četvrta epizoda „prepravljene“ Bi-Bi-Sijeve kultne auto-emisije sa Krisom Evansom kao glavnim voditeljem, oborila je negativni rekord – za njene standarde gledalo ju je „skromnih“ 2,3 miliona gledalaca.

Naime, prethodnu je gledalo 2,4 miliona ostrvljana, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je bilo izjednačenje dosadašnjeg negativnog rekorda u istoriji emisije.

Drugu je posmatralo 2,8 miliona, a premijernu 4,1 milion Britanaca.

Mnogi gledaoci su tvitovali da su umjesto voljenog „Top gira“ gledali dokumentarac o referendumu o izlasku iz EU, rijaliti zvijezde Džoija Eseksa, dok su drugi istakli da bi radije gledali reprizne epizode, sa starom postavom.

Sinoć se „Top gir“ borio za gledanost i sa utakmicom Švajcarska-Francuska na EP u fudbalu, koja je „prigrabila“ 6,3 miliona gledalaca.

Ipak, emisija je imala i, kako ističe Dejli mejl, sjajan trenutak kada je Met Leblank izazvao salve smijeha kod gledalaca, ispričavši vic o referendumu o izlasku iz EU, tokom najave čuvenog Stiga.

Otkrivajući da će Stig voziti „aston martin vulkan“, Leblank je dodao: „Neki kažu da (Stig) misli da je Bregzit laksativ. A u poreske svrhe klasifikovan je kao keks“.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.