Top Gun 2 dobio reditelja i premijerni datum

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2017, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Top Gun 2" dobio reditelja i premijerni datum

Iako se dugo najavljivalo snimanje nastavka, sada sa sigurnošću možemo reći da je produkcija sigurna. Projekat je nedavno dobio reditelja, a ovih dana i premijerni datum.

Džozef Kosinski, reditelj kojeg pamtimo po ostvarenjima "TRON: Legacy" i "Oblivion" u kojem je sarađivao sa Tomom Kruzom, sešće iza kamere za potrebe nove priče, koja će se baviti savremenom temom u oblasti avijacije, pilotiranjem, pre svega dronovima i odnosu "starog kova" prema novim tehnologijama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Iako se radnja još uvek ne zna, mnogi pretpostavljaju da će Kruzov lik, Pit Mičel, biti instruktor mlađim generacijama, ali da će se vrlo verovatno naći ponovo za komandama letelice i ići u direktni vazdušni okršaj.

Prvi "Top Gun" premijerno je prikazan 1986. godine i lansirao je Kruzovu karijeru.

Jedna od najviše spominjanih priča vezana za snimanje nastavka je da li će se u nastavku pojaviti i Val Kilmer. On je izrazio želju da ponovi ulogu Ajsmena, a i veliki broj obožavaoca to očekuje.

Premijera filma "Top Gun: Maverick", zakazana je za 12. jul 2019. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Premijera nastavka filma "Top gun" u julu 2019.

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2017, 08:04

Iako se dugo najavljivalo snimanje nastavka, sada sa sigurnošću možemo reći da je produkcija sigurna...Projekat je nedavno dobio reditelja, a ovih dana i premijerni datum...Džozef Kosinski, reditelj kojeg pamtimo po ostvarenjima "Tron: Legacy" i "Oblivion" u kojem je sarađivao sa Tomom Kruzom,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.