Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 6 modela farmerki za proljeće 2016. (FOTO)

Farmerke su oduvijek bile naš omiljeni komad garderobe. Slažu se uz apsolutno sve, mogu da budu elegantne, poslovne, ali i otkačene, ustvari kad god nam zatrebaju one su tu da se uklope u savršen styling.Pošto nam se bliži proljeće, izdvojili smo top 6 modela koji će biti u trendu ove sezone.

Cropped jeans – farmerke koje dosežu do članaka, a mogu biti široke ili uske. Odlično pristaju uz visoke potpetice.

Kada na cropped jeans dodate malo resa ili veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << široko zvono, dobijate kick-flare jeans koji je najavljen kao veliki hit ove godine.

Zvoncare se polako šunjaju na modnu scenu već nekoliko sezona. Sad su ponovo tu, pogotovo ove od jeansa.

Još jedan povratnički trend, a to su iscijepane farmerke.

Da li volite bijeli jeans? Mi ga obožavamo i radujemo se njegovom zasluženom mjestu na modnoj sceni u narednim sezonama.

Jeans sa različitim naljepnicama, stikerima, perlicama, biserima, bedževima… Sve u znaku pank kulture.

(NN/cosmopolitan.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.