Top 10 snimaka u 2010. godini (br. 3): “Paparaci” Lejdi Gage u obradi Grejsona Čejsa

Izvor: Blic, 24.Dec.2010, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 10 snimaka u 2010. godini (br. 3): “Paparaci” Lejdi Gage u obradi Grejsona Čejsa

Interaktivni vebsajt “YouTube” svake godine pravi listu najgledanijih i najpopularnijih snimaka, među koje se najčešće ubrajaju oni sa zabavnim i neobičnim sadržajem.

Ako ste se ikada pitali kako zvuči muzika Lejdi Gage na klaviru, poslušajte snimak Grejsona Čejsa, koji je na trećem mestu na listi Top 10 snimaka 2010. godine i shvatićete da nema loše muzike već samo lošeg izvođača.

12-godišnji Grejson prijavio se na školsko muzičko takmičenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne sluteći da će njegova kreativna obrada hita "Paparaci” ekscentrične Lejdi Gage oduševiti milione slušalaca i gledalaca putem "YouTube-a”.

Ono što Lejdi Gaga nikako ne uspeva da prenese kroz svoju muziku, a to su iskrene emocije, Grejsonu je pošlo za rukom ko od šale. Aplauz koji je ovaj dečak dobio po završetku svog nastupa sve govori, u šta se uostalom možete uveriti i sami.

Grejsonova priča ima zaista srećan kraj budući da je njegov talenat zapazila i američka glumica i voditeljka Elen De Dženeris u čijoj je emisiji gostovao i čija će producentska kuća od sada zastupati mladog umetnika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.