Izvor: Piplmetar.rs, 22.Mar.2024, 04:32

Toniju Cetinskom preti zatvorska kazna: Pevač se pravda da nije kriv, a evo u šta je sve umešan

Zatvorska kazna za Tonija Cetiskog
Pevaču Toniju Cetinskom preti zatvorska kazna zbog umešanosti u slučaj lažnih kovid potvrda, a Specijalno tužilaštvo Hrvatske za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala podiglo je optužnicu protiv njega. Zatvorska kazna za Tonija Cetiskog još uvek nije potvrđena, ali kako se piše, pevač bi mogao da dobije od jedne do osam godina zatvora.
Ata images

Kako portal Imperijal navodi, prema njihovim saznanjima kao i iz dokumenata koja su objavili, zamenik tužioca Vjekoslav Saulić je Županijskom sudu u Zagrebu 28. decembra 2023. poslao optužnicu protiv 18 osoba, među kojima je i poznati pevač.
Pročitajte On je Melinin novi partner...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.