Toni Cetinski sa bivšom suprugom ponovo na sudu zbog alimentacije

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Nov.2015, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski sa bivšom suprugom ponovo na sudu zbog alimentacije

Kako pišu hrvatski mediji pjevač zbog kredita nekoliko mjeseci nije mogao da plaća alimentaciju za drugo dijete jer su mu računi bili blokirani.

Kada su se Ivana Nobilo (37) i Toni razišli, dogovor je bio da on za kćerku plaća 400 evra alimentaciju. Ipak, majka je prošle godine na sudu za kćerku zatražila 1.000 evra i taj sudski proces još traje. Na sudu je Ivana izjavila da Toni može da plaća i 2.000 evra. To bi bila najveća alimentacija u Hrvatskoj uz onu koju za >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Severininog sina plaća Milan Popović.

Ivana je potvrdila da postoji tužba za alimentaciju u zagrebačkom Opštinskom građanskom sudu, ali tvrdi da nikada nije tražila 2.000 evra. Dodala je da je podnijela i kaznenu prijavu za nebrigu o maloljetniku. Ipak, alimentacija i briga o djetetu nisu jedino oko čega "ratuju" bivši supružnici. Ivana je ogorčena jer Toni tvrdi da mora da plaća njene kredite. Kako kaže, on ni za jedan od tri kredita nije morao da plati nijednu ratu.

Prvi kredit iznosio je 570.000 evra za dva stana, za koji je on bio žirant. Kredit je njegova bivša supruga podigla na dvadeset godina, a mjesečna rata iznosila je 3.700 evra. Ivana, tvrde bliski izvori pjevača, nije plaćala kredit. U jednom od ta dva stana živjeli su Toni, Ivana i kćerka, a u drugom Marko Bunčić, koji je djetetu bio bejbister i koji je uživao posebno povjerenje Tonijeve bivše žene. Koliko su bliski pokazali su i tetovažom.

Marko je istetovirano “znam”, ime Tonijeve ćerke i bivše žene, dok Ivana ima “znaš“. Toni je takođe, kako saznaju hrvatski mediji, podigao kredite za Ivaninu kompaniju "Komunikacija i upravljanje", jer mu je bila menadžer. Ti krediti iznosili su tridesetak hiljada evra i 200.000 kuna (26.000 evra). Tim novcem je Ivana, a tvrde pjevačevi prijatelji, platila poreski dug. Poslije razvoda su se dogovorili da njemu pripadne stan u kojem su živjeli, dok je ona dobila onaj u kom je živio Bunčić. Dok su rješavali pitanje podjele stanova, Ivana je iznajmila njihov bivši zajednički stan podstanaru.

Ivana Nobilo je stan šest mjeseci rentirala za 6.000 evra. Toniju navodno nije dala novac od rente. Kada je podstanar izašao iz stana, pjevač je vidio da više nema namještaja, uključujući i saunu, kao i da mu je iščupan parket.

Stan ima 220 kvadrata, a sa dvorištem i bazenom 550. U ugovoru o najmu piše da je stan iznajmila Ivana Nobilo, dok se u zapisniku o najmu kao najmodavac spominje Marko Bunčić.

Ivana ipak kaže da nije nikada iznajmljivala taj stan i da ne zna da ga je iko osim nje mogao iznajmljivati.

- Kad smo kupili stan, nije bilo namještaja, čak ni kuhinje, koju je Toni dobio nakon podjele. Nije bilo ni parketa kada smo kupovali stan, a na kraju smo ih podjelili. Da nešto nije bilo u redu, vjerujem da Toni uz svog advokata ne bi potpisao podjelu - kaže Ivana., a prenosi portal 24sata.hr

Kako kaže, prodala je svoj stan i ne zna šta je s tom nekretninom bilo posle.

Toni je od komapnije Nobilo i Cetinski u stečaju tražio 22.,300 evra, a u februaru ove godine zagrebački Trgovovinski sud je njegov zahtijev odbio zbog toga jer je stečajni upravnik to osporio zbog zastarjevanja. Na tom sudskom dokumentu kao pjevačeva adresa navedena je Ulica Isce. Zapravo vlasnik stana u toj ulici je njegova majka. Uz to, njegovi roditelji u vlasništvu imaju i kuću na dva sprata u centru Rovinja, koja vrijedi najmanje pola miliona evra.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.