Toni Cetinski i Ivana Nobilo se razvode

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski i Ivana Nobilo se razvode

Toni Cetinski i Ivana Nobilo Cetinski predali su papire za razvod, potvrdila je njihova menadžerka Snežana Jerković za hrvatski portal “Indeks” i dodala da nije poznato kad su papiri tačno predati, kao ni kada će brakorazvodni proces biti okončan.

Njihova bračna kriza počela je u novembru prošle godine, kada su usled čestih nesuglasica počeli da žive odvojeno. Par je tada naglasio da nije reč o prevari i demantovao priče o razvodu.

Toni Cetinski je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nedavno u jednom intervjuu rekao da je rešio da napusti stan u kojem je živeo sa suprugom Ivanom kako bi jedno drugom dali prostora da odluče kako će se njihov odnos odvijati ubuduće.

- Potvrđujem vam da je bračni par odlučio da živi razdvojeno. Odluku su doneli sporazumno i u prijateljskoj atmosferi, a do nje nije došlo zbog trećih osoba. Privatni život nema uticaja na njihovu uspešnu poslovnu saradnju, koja se nastavlja i dalje, navela je u saopštenju njihova menadžerka kada je ovaj par pre par meseci rešio da živi odvojeno na neko vreme.

Da podsetimo, Toni Cetinski i njegova menadžerka Ivana Nobilo Cetinski, venčali su se u junu 2007. godine nakon sedam godina zabavljanja. Dve godine kasnije, postali su ponosni roditelji devojčice Pije.

Inače, Toni iz prvog braka sa modelom Antonelom Butigan ima četrnaestogodišnjeg sina Kristijana.

Povezane vesti: Toni Cetinski otkrio zbog čega je napustio suprugu Toni Cetinski se ipak ne razvodi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.