Toni Bler u Srbiji, posjeta obavijena velom tajne

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Bler u Srbiji, posjeta obavijena velom tajne

BEOGRAD - Toni Bler je posjetio Beograd i održao jednosatno predavanje pojedinim ministrima, kako saznaje B92. Njegova posjeta obavijena je velom tajne.

Niko od ministara izlazeći sa predavanja nije želio da komentariše o čemu je bilo riječi.

Predavanje je održano u Tolstojevoj 2 na Dedinju, ali ulaz ekipi B92 nije bio dozvoljen. Predavanje Tonija Blera trajalo je oko jedan sat, poslije čega su Klub poslanika počeli da napuštaju ministri.

Ali niko od njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nije želio da daje izjave.

Na pitanja nisu odgovorili ministri Dušan Vujović, Ivan Tasovac, Nikola Selaković i Zorana Mihajlović, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali je kratko rekao da će "o sastanku pričati neko drugi".

U međuvremenu, vozila britanske ambasade defilovala su oko vile u kojoj su u tom trenutku sastanak imali srpski ministri i nekadašnji britanski premijer.

Nekadašnjem šefu britanske vlade očigledno je bilo bitno da u Beogradu ostane neprimijećen, pa je zato Klub poslanika napustio kroz zadnji izlaz, najvjerovatnije kroz kuhinju. Napustio je objekat u pratnji blindiranih kombija i automobila.

Iako ulazak u sam objekat nije bio dozvoljen, postoje saznanja da je Toni Bler ministrima objašnjavao strategiju političkog djelovanja, odnose sa javnošću i način na koji bi trebalo da komuniciraju sa medijima.

Takođe, rekao im je da bi trebalo da se fokusiraju na tri ili četiri teme tokom svog mandata.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.