Tompson pije za dom spremni kafu (FOTO)

Izvor: B92, 11.Avg.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tompson pije "za dom spremni" kafu (FOTO)

Beograd -- Hrvatski pevač Marko Perković Tompson izazvao je novu buru na društvenim mrežama fotografijom dve šoljice kafe na kojima piše „Za dom spremni“.

Hrvatski mediji prenose da je Biogradu na Moru održan njegov koncert koji je pomeren sa srede na četvrtak zbog vremenskih prilika.

Uoči koncerta Tompson je na svojoj Fejsbuk stranici napisao „popili smo kafu u Biogradu“ i okačio je fotografiju na kojoj se vide dve šoljice.

U jednoj je na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << peni napisano „Za dom“, a na drugoj „spremni“.

Biograd na Moru nalazi se u severnoj Dalmaciji 28 kilometara južno od Zadra.

Podsećamo, Hrvatska radiotelevizija (HRT) je na prvom programu tokom obeležavanja godišnjice vojne akcije "Oluja" prenosila koncert iz Knina, na kojem je glavna zvezda bio proustaški pevač. Po završetku koncerta policija je Tompsonu uručila prekršajnu prijavu jer je pevao "Za dom spremni", ali je on odbio da je primi.

Tompson je poznat po učestalim skandiranjima ustaškog pozdrava "Za dom spremni" i pevanjem pesama poput 'Jasenovac i Gradiška Stara', u kojoj se poziva na klanje Srba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JEZIVA PROVOKACIJA TOMPSONA: Ustaški pozdrav “Za dom spremni” u šoljici kafe! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Avg.2016, 09:01

Hrvatski pevač Marko Perković Tompson je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju kafe koju je popio u jednom biogradskom kafiću, a na kojoj je bilo ispisan ustaški pozdrav "Za dom spremni". Ovo je samo poslednja u nizu Tompsonovih provokacija kojima pokušava da isprovocira sve, pa i policiju...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.