Tom Kruz uzvraća: Kejti je manipulator

Izvor: Kurir, 08.Jul.2012, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Kruz uzvraća: Kejti je manipulator

Kejtin uskoro bivši suprug navodi kako razlog njihovog razvoda nije sajentologija i da će tek reći šta ima

Strpljiv je.

Advokat Toma Kruza optužio je Kejti Holms kako se ona i njen pravni tim igraju s medijima. Dok Tom mudro ćuti, njegov advokat Bert Filds prekjuče je gostovao na radiju Bi-Bi-Si.

- Mi puštamo drugu stranu da se igra s medijima dok ne dovedu sve do ludila. E, onda ćemo mi kazati sve šta imamo - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kruzov advokat i dodao:

- Zbog naše taktike ne možemo da kažemo gde će i da li će Tom podneti zahtev za razvod. A ako to uradi, on će tražiti starateljstvo nad zajedničkom ćerkom Suri.

To je svakako bio napad bez presedana, načinjen da smanji sažaljenje prema Kejti, a da ide u prilog Tomu, koji je ove nedelje napunio 50 godina.

Kruzov advokat je iskoristio gostovanje da kaže kako je njegov klijent veoma tužan zbog toga što se dogodilo.

- To nije Tomov stil, da iznosi u javnost šta mu se dešava. Veoma je tužan zbog svega. Zove Suri nekoliko puta dnevno - rekao je Bert.

(M. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.