Tom Kruz tužio časopis zbog laži da je napustio ćerku

Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2012, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Kruz tužio časopis zbog laži da je napustio ćerku

LOS ANĐELES - Holivudski glumac Tom Kruz traži odštetu od 50 miliona dolara od magazina "Lajf end Stajl", zbog naslovne strane na kojoj je pisalo da je napustio svoju ćerku Suri, koja od razvoda roditelja živi sa majkom, glumicom Kejti Holms.Kruzov advokat Bert Filds nazvao je izdavače časopisa "prljavim lažovima" i rekao da je u ime svog klijenta podneo tužbu sudu u Los Anđelesu, tražeći odštetu od 50 miliona dolara."Tom je brižan otac koji obožava Suri. Ona je važan deo njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << života i to će uvek biti. Reći da ju je napustio predstavlja gnusnu laž", istakao je Kruzov advokat, dodajući da glumac po pravilu izbegava tužbe i da nije svadljive naravi."Ali, kada neki ljigavi magazin pokušava da zaradi novac odvratnim lažima o njegovom odnosu sa detetom, budite sigurni da će ga tužiti", kazao je Filds, navodeći da će novac koji bude dobio na osnovu tužbe Tom pokloniti u dobrotvorne svrhe.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kruz tužio časopis zbog laži da je napustio ćerku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2012

LOS ANĐELES -..Holivudski glumac Tom Kruz traži odštetu od 50 miliona dolara od magazina "Lajf end Stajl", zbog naslovne strane na kojoj je pisalo da je napustio svoju ćerku Suri, koja od razvoda roditelja živi sa majkom, glumicom Kejti Holms...Kruzov advokat Bert Filds nazvao je izdavače časopisa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.