Tom Kruz i Džon Travolta sa suprugama na tajnoj sajentološkoj proslavi

Izvor: Blic, 21.Okt.2009, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Kruz i Džon Travolta sa suprugama na "tajnoj" sajentološkoj proslavi

Tom Kruz, Kejti Holms i njihova ćerka Suri pridružili su se Džonu Travolti i njegovoj supruzi Keli Preston i još preko 4.000 pripadnika sajentološke crkve na ogromnoj proslavi povodom 25 godina međunarodne sajentološke asocijacije, prenosi list "US magazin".

Holivudske zvezde su bile gosti iznenađenja na proslavi, koja je navodno trebalo da bude sakrivena od očiju javnosti u vili "Seint hil", sedištu sajentološke crkve u Engleskoj. Tom prilikom je Tom Kruz održao govor >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u slavu Sajentologije pred publikom, koja ga je pozdravila burnim aplauzom. "Zbog toga što nikada nismo skrenuli pogled sa našeg cilja, danas se nalazimo tu gde smo. U ovome smo zajedno!", energično je govorio glumac.

"Tom je tokom pesme koju je izveo hor izgledao tako oduševljeno, kao da se nalazi u raju", rekao je jedan od prisutnih za "US magazin".

"On je zaista pravi sledbenik sajentološke vere. I Kejti je izgledala sjajno i bila je puna entuzijazma, sve vreme je tapšala uz muziku, a i Suri je izgledala lepo, ali i pomalo ošamućeno zbog cele atmosfere", dodao je neimenovani izvor.

U blizini njih su sedeli Džon Travolta i Keli Preston, koji su se za vreme pesme, i dalje u žalosti zbog preminulog sina, u tišini držali za ruke.

Ipak Tom Kruz nije sve vreme bio dobro raspoložen.

Kada je kasnije načuo da se ispred vile nalaze ljudi koji protestuju protiv sajentološke crkve, ljutito je reagovao.

"Oni su veverice. Zaglavljeni su u elektronskom incidentu. To me tako ljuti!" rekao je glumac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.